A megrendelt termékeket a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. és a 24H Parcel futárszolgálat szállítja házhoz önnek.

  • Áruházunkban a minimális rendelési értékhatár nettó 3937 Ft+áfa (br. 5000 Ft), az ennél alacsonyabb értékű megrendeléseket nem ál módunkban teljesíteni.                                                                                                        
  • A webáruházban megjelenített termékek jelentős része 3-12 munkanapon belül átvehető, azonban esetleges készlethiány esetén ez a határidő változhat. Ebben az esetben a megadott elérhetőségek egyikén az ügyfélszolgálat a megrendelőt értesíti, aki szabadon rendelkezhet a megrendelés teljesítésének módjáról, illetve feltétel nélkül elállhat attól.                                                                                                         
  • Bizonyos termékek esetén csak a forgalmazó által meghatározott kiszerelési egységben tudjuk kiszolgálni a megrendelőket, ez a termékek mellett feltüntetésre kerül.                                                                                                       
  • A szállítási költség az összesített terméksúly alapján kerül kiszámításra, a rendszer a kosár tartalma alapján kiszámítja a várható szállítási költséget. Száláru esetén (tolóajtó sín, fogantyúprofil, stb...) a 2500mm hosszúságot meghaladó termékek kiszállítását kizárólag Budapesten vállaljuk.                                                                                                                                                                                          
  • A futárszolgálatok a 2500mm-nél hosszabb csomagok szállítását nem vállalják.
  • A szállító által meghatározott maximális súlyt, illetve méretet meghaladó csomagok esetén ( munkalapok, tolóajtó sínek, stb...) a rendszer kizárólag az egyedi ajánlat alapján történő szállítást ajánlja fel.  Ezen ajánlat alapján a megrendelő írásban megerősítheti vagy elutasíthatja vételi szándékát.   
  • A termékek kosárba helyezése után kiválaszthatja az önnek leginkább megfelelő szállítási és átvételi módot.     
  • A szállítási költség az utánvét kezelési költségét 20.000 Ft-os értékhatárig tartalmazza, az esetleges többletköltségekről írásban tájékoztatjuk.   
  • Az esetlegesen felmerülő szállítással kapcsolatos többletköltségekről, az ügyfélszolgálat a megrendelőt írásban tájékoztatja a regisztráció során megadott e-mail címen.

Bútoralkatrész Kft.