A megrendelt termékeket a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. és az LD Trans futárszolgálat szállítja házhoz önnek.

 • Áruházunkban a minimális rendelési értékhatár nettó 3937 Ft+áfa (br. 5000 Ft), az ennél alacsonyabb értékű megrendeléseket nem ál módunkban teljesíteni.                                                                                                        
 • A webáruházban megjelenített termékek jelentős része 3-12 munkanapon belül átvehető, azonban esetleges készlethiány esetén ez a határidő változhat. Ebben az esetben a megadott elérhetőségek egyikén az ügyfélszolgálat a megrendelőt értesíti, aki szabadon rendelkezhet a megrendelés teljesítésének módjáról, illetve feltétel nélkül elállhat attól.                                                                                                         
 • Bizonyos termékek esetén csak a forgalmazó által meghatározott kiszerelési egységben tudjuk kiszolgálni a megrendelőket, ez a termékek mellett feltüntetésre kerül.                                                                                                       
 • A szállítási költség az összesített terméksúly alapján kerül kiszámításra, a rendszer a kosár tartalma alapján kiszámítja a várható szállítási költséget. Száláru esetén (tolóajtó sín, fogantyúprofil, stb...) a 3000mm hosszúságot meghaladó termékek kiszállítását kizárólag Budapesten vállaljuk.                                                                                                                                                                                          
 • A futárszolgálatok a 3000mm-nél hosszabb csomagok szállítását nem vállalják.
 • A szállító által meghatározott maximális súlyt, illetve méretet meghaladó csomagok esetén (tolóajtó sínek, stb...) a rendszer kizárólag az egyedi ajánlat alapján történő szállítást ajánlja fel.  Ezen ajánlat alapján a megrendelő írásban megerősítheti vagy elutasíthatja vételi szándékát.   
 • A termékek kosárba helyezése után kiválaszthatja az önnek leginkább megfelelő szállítási és átvételi módot.
 • Az esetlegesen felmerülő szállítással kapcsolatos többletköltségekről, az ügyfélszolgálat a megrendelőt írásban tájékoztatja a megadott e-mail címen.

Fizetési módok

A megrendelt termékeket az lábbi módokon tudja kifizetni:

 • utánvétes fizetés készpénzzel vagy bankkártyával
 • banki előreutalás díjbekérő alapján
 • online bankkártyás fizetés.

Utánvétes fizetés

A megrendelés összegét a kiszállításkor is fizetheti amennyiben a "Fizetés utánvéttel" módot választja. Ebben az esetben a szállítási költséghez automatikusan hozzáadódik az utánvét kezelés és bankkártyás beszedés többletköltsége.

Banki előreutalás

A megrendelést követően díjbekérőt küldünk ki a megadott email címre, kérjük az utalás közleményében tüntesse fel a díjbekérő sorszámát. Megrendelése az összeg beérkezését követően válik érvényessé.

Bankkártyás fizetés

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával.

A fizetési mód kiválasztásánál a "Bankkártyás fizetés" feliratra kattintson, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és ellenörző kódját megadva tudja a fizetést teljesíteni. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Bútoralkatrész Kft.                                                                                                                                                                                                                      

Cookie hozzájárulás