Szállítási határidők

Saját és beszállítóink jelentős árukészletének köszönhetően, a megrendelések teljesítése gyorsan és rugalmasan történik. A hatalmas választék azonban nem teszi lehetővé, hogy minden termékből készletezzünk. Minden beszállítónk heti több alkalommal teljesíti a megrendeléseinket, ennek köszönhetően az önök megrendelések 3-12 munkanapon belül teljesíthető.

Áruházunkban a minimális rendelési értékhatár nettó 3937 Ft+áfa (br. 5000 Ft), az ennél alacsonyabb értékű megrendeléseket nem ál módunkban teljesíteni.  

Hafele GmbH & Co KG: heti két beszállítás hétfőn és pénteken, a kedd 14:00-ig leadott rendelések pénteken, a csütörtök 15:00-óráig leadott rendelések hétfőn beérkeznek. Ezt követően a kiszállítás 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Lehetőség van felár ellenében expressz szállítást kérni, ezzel kapcsolatos igényét a vevőszolgálat felé írásban kell jelezni. 

Blum: heti több beszállítás a megrendelések függvényében, átlagosan 2-4 munkanapos szállítási határidő a raktárkészlet függvényében. 

Minden esetben azt javasoljuk hogy a webáruházon keresztül adják le a megrendelésüket.

Telefonon nem veszünk fel megrendelést!

Amennyiben a megrendelt termék készletről elérhető azt foglalásba helyezzük, és értesítjük a megrendelőt a megadott elérhetőségek egyikén.

Bútoralkatrész Kft.

 

Cookie hozzájárulás