Szállítási határidők

Minden beszállítónk legalább heti egy alkalommal teljesíti a megrendeléseinket, ennek köszönhetően az önök kiszolgálása viszonylag gyorsan és rugalmasan történik. Az esetleges készlethiányokat az adott termék ismeretének köszönhetően más, nem ritkán külföldi forrásból is megpróbáljuk beszerezni a webáruházban feltüntetett határidőn belül. Amennyiben olyan információja van hogy a megrendelni kívánt termék nem elérhető, kérjük írásban keresse meg az ügyfélszolgálatunkat.

Áruházunkban a minimális rendelési értékhatár nettó 3937 Ft+áfa (br. 5000 Ft), az ennél alacsonyabb értékű megrendeléseket nem ál módunkban teljesíteni.  

Forest Hungary Kft.: heti két beszállítás szerdai és pénteki napokon, amennyiben kedd reggel 8:00-óráig illetve csütörtök reggel 8:00-óráig leadja rendelését, az már a rendelést követő napon beérkezik. Lehetőség van felár ellenében expressz szállítást kérni, ezzel kapcsolatos igényét a vevőszolgálat felé írásban kell jelezni. A megrendelések teljesítése a beérkezést követő munkanapokon történik.

Hafele GmbH & Co KG: heti két beszállítás kedden és pénteken, a kedd reggel 9:00 és péntek reggel 9:00-óráig leadott rendelések a következő hét kedden és pénteken beérkeznek. Lehetőség van felár ellenében expressz szállítást kérni, ezzel kapcsolatos igényét a vevőszolgálat felé írásban kell jelezni. A megrendelések teljesítése a beérkezést követő munkanapokon történik.

Blum: heti több beszállítás a megrendelések függvényében, átlagosan 2-4 munkanapos szállítási határidő a raktárkészlet függvényében. A megrendelések teljesítése a beérkezést követő munkanapokon történik.

Harn: heti több beszállítás a megrendelések függvényében, átlagosan 2-4 munkanapos szállítási határidő a raktárkészlet függvényében. A megrendelések teljesítése a beérkezést követő munkanapokon történik.

Viefe: heti több beszállítás a megrendelések függvényében, átlagosan 2-4 munkanapos szállítási határidő a raktárkészlet függvényében. A megrendelések teljesítése a beérkezést követő munkanapokon történik.

Minden esetben azt javasoljuk hogy a webáruházon keresztül adják le a megrendelésüket, vagy az elérhetőségek között szereplő email címen a számlázási és szállítási cím feltüntetésével. Telefonon nem veszünk fel megrendelést!

Amennyiben a megrendelt termék készletről elérhető azt foglalásba helyezzük, és értesítjük a megrendelőt a regisztráció során megadott elérhetőségek egyikén.

Bútoralkatrész Kft.